PROJECTEN     VERHUUR     INSTALLATIE     CREW     CONTACT

INSTALLATIE
LICHT, GELUID, VIDEO & TOEBEHOREN

Ook voor de installatie van uw geluids- of lichtinstallatie kunt bij ons terecht!
Of het nu gaat om het monteren van LED verlichting (strips & armaturen) of het installeren van een geluidsinstallatie in uw horecagelegenheid,
wij zorgen voor een nette afwerking en een zorgen dat het eindresultaat klopt met uw verwachtingen. Zowel technisch als optisch.

Zelf installeren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij leveren in dat geval graag de door u gewenste producten.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!


Licht

Regelmatig worden wij gevraagd om LED verlichting te monteren (en te programmeren) in horeca gelegenheden. Maar ook voor verhuurbedrijven om verlichting te integreren in bijvoorbeeld hun meubilair. Doormiddel van juist kleurgebruik kan precies de juiste sfeer gecreŽerd worden.
 


Geluid

Nieuwe installatie in de bar? Microfoons voor in de fitnesszaal? Wij leveren u de materialen en zorgen dat alles geÔnstalleerd, geprogrammeerd en ingeregeld wordt. Eenvoudig te bedienen en altijd uit te breiden wanneer er in de toekomst wellicht meer eisen gesteld gaan worden aan de installatie.
 


Video

Een vaste beamer of vast TV scherm in uw presentatieruimte waar u alleen maar de laptop op aan hoeft te sluiten. Eenvoudige bediening en altijd start klaar!

Wij installeren het graag voor u!

VATO FACILITY

WEVERSTRAAT 21
5524BG  STEENSEL
TEL. 06-20241766
MAIL. INFO@VATOFACILITY.NL

HOME
PROJECTEN
VERHUUR
INSTALLATIE
CREW
CONTACT


© copyright Vato Facility 2018/2019