PROJECTEN     VERHUUR     INSTALLATIE     CREW     CONTACT

GEREALISEERDE
PROJECTEN

Onderstaand vindt u een greep uit de door ons gerealiseerde projecten. Voor uw inspiratie, onze referentie!ANOTHER SILENT NIGHT
23 december 2017 | Hof van Solms, Oirschot

Op 23 december 2017 vond Another Silent Night plaats in het Hof van Solms te Oirschot. Wij verzorgde de totale techniek, licht en geluid. 3 bands, Get a Grip, Multiple Choice & De Knallende Mannen stonden op het programma en hebben "het Hof" laten rocken!

Lees meer...


TRUSSOVERKAPPINGEN
Diverse locaties

Met regelmaat bouwen wij (tijdelijke) trussoverkappingen voor diverse klanten. Van een overkapping voor uw tuinfeest tot een reeks van overkappingen op een festival, het is allemaal mogelijk!

Lees meer...
SCC DE MUZENVAL
oktober 2017 - januari 2018


Van oktober 2017 tot januari 2018 hebben wij de totale techniek afdeling van de Muzenval verzorgd. Wegens ziekte van de vaste technicus van de Muzenval hebben wij de personeelsplanning en alle lopende projecten op ons genomen. De materialen van de Muzenval, de technische crew van Vato Facility

Lees meer...


BOOGIE WONDERLAND
26 april 2018 | Hal 4, Rotterdam


Boogie Wonderland is een uniek concept. Wij hebben al diverse malen de technische ondersteuning mogen verzorgen in opdracht van Esta Loca uit Mierlo.

Lees meer...


CARNAVAL 2018
7 t/m 14 februari 2018 | Diverse locaties

Uiteraard zijn wij tijdens carnaval druk bezet met het verzorgen van licht & geluid tijdens diverse evenementen. Dit jaar zijn wij vooral actief geweest in het brabantse Nuenen. Onder andere het Klooster en de Tienertent waren onze werkplekken.

Lees meer...


THEATER
Diverse locaties


Regelmatig is onze crew in het theater te vinden. Onder andere in het Klooster te Nuenen, Hofdael in Geldrop & de Schalm in Veldhoven. Wij leveren licht & geluidtechnici, maar ook toneelmeesters & trekkenwandoperators. Daarnaast zijn onze mensen ook inzetbaar als EHBO'er!

Lees meer...

 

 
   

VATO FACILITY

WEVERSTRAAT 21
5524BG  STEENSEL
TEL. 06-20241766
MAIL. INFO@VATOFACILITY.NL

HOME
PROJECTEN
VERHUUR
INSTALLATIE
CREW
CONTACT


copyright Vato Facility 2018/2019