PROJECTEN     VERHUUR     INSTALLATIE     CREW     CONTACT

VERHUUR VAN
LICHT, GELUID, VIDEO & TOEBEHOREN

Professionele producten voor de professionele eindgebruiker.
Naast de totale verzorging van uw project kunt u bij ons ook terecht om (extra) materialen via het dry-hire principe te huren.
Regelmatig komt het voor dat een collega bedrijf, band of drive-in show net even wat extra materialen nodig heeft voor een project.

U draagt zelf zorg voor het opbouwen, bedienen en afbouwen van de apparatuur. U haalt de materialen op vanaf magazijn, of u kiest voor de mogelijkheid de materialen door ons op uw locatie te laten bezorgen. Ook daarvoor zijn wij graag uw leverancier van betrouwbare apparatuur.

Hieronder vindt u een beknopte opgave van producten waarvoor u bij ons terecht kunt.
Staat het door u gezochte product niet in onze lijst? Laat het ons weten!


Licht

U kunt bij ons terecht voor onder andere:
movinghead, led-spots, theaterspots, lichttafels, prikkabel etcetera.
Door gebruik van LED-verlichting en bewegende armaturen kunnen we altijd de juiste sfeer creëren!
 


Geluid

Wij hebben een groot aanbod aan professionele apparatuur tot onze beschikking. Dit varieert van een digitale mengtafel tot aan een monitorspeaker voor op de bühne. Opzoek naar een complete zang installatie? Dat is uiteraard ook mogelijk!
 


Video

Beamers, projectie-, LED-, plasmaschermen en alle bijbehorende randapparatuur. Wij kunnen zorgen voor een haarscherp beeld voor bijvoorbeeld uw bedrijfspresentatie.


Special FX

Niks mooiers dan confetti! U kunt bij ons terecht voor diverse special effects. Denk hierbij aan bijvoorbeeld confettishooters, maar ook aan CO2, vuureffecten en valdoeksystemen.


Aankleding

Spiegelbollen, DJ meubels en doekenwerk. Door deze materialen krijgt u evenement nog meer uitstraling! Huur bijvoorbeeld een spiegelbol van 1meter doorsnede. Een echte eyecatcher op uw evenement!
 


Rigging


Op een veilige manier verlichting video en decoratie hangen in een pand of doormiddel van een trusscarre op de vloer. Wij hebben de materialen in huis om dit op een veilige manier te doen!

VATO FACILITY

WEVERSTRAAT 21
5524BG  STEENSEL
TEL. 06-20241766
MAIL. INFO@VATOFACILITY.NL

HOME
PROJECTEN
VERHUUR
INSTALLATIE
CREW
CONTACT


© copyright Vato Facility 2018/2019